Kipling

Creativity S Red Rouge

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14.5 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 9.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Red Rouge
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Serie Creativity
Type sluiting Ritssluiting
Volume 0.3 l
Woonruimte Badkamer

Ben je op zoek naar een handig make-up tasje dat perfect bij jouw stijl past? Dan is de Creativity S van Kipling precies wat je nodig hebt! Dit make-up tasje behoort tot de categorie Make-up tasjes en is ontworpen voor volwassenen.

De Creativity S heeft een compact formaat van 14.5 cm breed, 5 cm diep en 9.5 cm hoog, waardoor het gemakkelijk in je tas past. Het tasje is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal en heeft een zilverkleurige ritssluiting, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

Met 0.3 liter volume biedt dit tasje voldoende ruimte voor al je make-up essentials. Het heeft een praktisch ontwerp met 1 binnenvak met ritssluiting en 2 open binnenvakken, waardoor je je make-up georganiseerd kunt opbergen. Of je nu lippenstift, mascara of oogschaduw wilt meenemen, dit tasje heeft genoeg opberg opties.

De Creativity S make-up tas behoort tot de populaire Creativity serie van Kipling. Het merk Kipling staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. De kleur van dit tasje is Red Rouge, wat een vleugje elegantie toevoegt aan je make-up collectie.

Dit veelzijdige make-up tasje is niet alleen geschikt voor gebruik in de badkamer, maar ook perfect voor onderweg. Neem het mee op reis, naar je werk of gebruik het gewoon thuis. Met de handige ritssluiting blijft al je make-up veilig opgeborgen.

Laat je creativiteit de vrije loop en geef je make-up collectie een upgrade met de Creativity S van Kipling. Bestel nu en geniet van een stijlvol en georganiseerd leven!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies