Kipling

Creativity S Green Moss

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14.5 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 9.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Green Moss
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Serie Creativity
Type sluiting Ritssluiting
Volume 0.3 l
Woonruimte Badkamer

Met de Creativity S make-up tas van Kipling heb je altijd al je favoriete beauty essentials bij de hand. Deze tas behoort tot de categorie Make-up tasjes en is speciaal ontworpen voor dames. De tas heeft een breedte van 14.5 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 9.5 cm, waardoor hij perfect in je handtas of koffer past.

De Creativity S make-up tas is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal en heeft een zilverkleurige ritssluiting. Het merk Kipling staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze tas is daar geen uitzondering op. De kleur van de tas is Green Moss, wat zorgt voor een frisse en trendy uitstraling.

Wat deze make-up tas echt bijzonder maakt, zijn de handige opberg opties. De tas heeft een binnenvak met ritssluiting, waarin je je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast zijn er ook nog twee open binnenvakken, waarin je je make-up en andere benodigdheden overzichtelijk kunt organiseren.

Met een inhoud van 0.3 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je make-up essentials. Of je nu op reis bent of gewoon je dagelijkse make-up routine wilt bijwerken, de Creativity S make-up tas is de perfecte metgezel.

Niet alleen is deze tas ideaal voor het opbergen van make-up, maar hij kan ook gebruikt worden in de badkamer. De veelzijdigheid van de Creativity S tas maakt hem een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies