Kipling

Creativity S Blue Bleu 2

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14.5 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 9.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Blue Bleu 2
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Serie Creativity
Type sluiting Ritssluiting
Volume 0.3 l
Woonruimte Badkamer

Ben je op zoek naar een handig make-up tasje dat perfect is voor volwassenen? Dan is de Creativity S van Kipling precies wat je nodig hebt! Dit make-up tasje behoort tot de categorie "Make-up tasjes" en heeft een breedte van 14.5 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 9.5 cm. Het tasje is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal en heeft een stijlvolle zilverkleurige hardware.

Met de ritssluiting kun je het tasje gemakkelijk openen en sluiten, waardoor je al je make-upproducten veilig kunt opbergen. De Creativity S biedt verschillende opberg opties, waaronder 1 binnenvak met ritssluiting en 2 open binnenvakken. Hierdoor kun je je make-up georganiseerd en overzichtelijk houden.

Deze Creativity S make-up tas behoort tot de populaire serie "Creativity" van Kipling. Met een volume van 0.3 liter is dit tasje compact genoeg om mee te nemen in je handtas of koffer. Of je nu onderweg bent of jezelf klaarmaakt in de badkamer, dit make-up tasje is de perfecte metgezel voor al je beauty essentials.

Met de merk kleurnaam "Blue Bleu 2" voegt dit make-up tasje ook nog eens een vleugje stijl toe aan je collectie. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de Creativity S van Kipling en geef je make-uproutine een upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies