Kipling

Creativity L Green Moss

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18.5 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Green Moss
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Serie Creativity
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1 l
Woonruimte Badkamer

Ben je op zoek naar een praktisch en stijlvol make-up tasje? Dan is de Creativity L van Kipling precies wat je nodig hebt! Dit make-up tasje behoort tot de categorie Make-up tasjes en is speciaal ontworpen voor dames.

De Creativity L heeft een afmeting van 18.5 cm breed, 5 cm diep en 11 cm hoog, waardoor het de perfecte maat heeft om al je make-up essentials in op te bergen. Het tasje is gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal en heeft een zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een moderne en trendy uitstraling.

Met 1 liter volume biedt dit make-up tasje voldoende ruimte voor al je favoriete beautyproducten. Het heeft een ritssluiting, waardoor je make-up veilig opgeborgen blijft. Daarnaast beschikt de Creativity L over 1 binnenvak met ritssluiting en 2 open binnenvakken, waardoor je je make-up georganiseerd kunt houden.

De Creativity L make-up tas behoort tot de populaire Creativity serie van Kipling. Het is verkrijgbaar in de kleur Green Moss, wat een frisse en trendy uitstraling geeft. Dit make-up tasje is niet alleen geschikt voor gebruik in de badkamer, maar kan ook perfect meegenomen worden op reis of in je handtas.

Met de Creativity L make-up tas van Kipling ben je altijd klaar om je make-up bij te werken, waar je ook bent. Bestel nu en voeg een vleugje stijl toe aan je dagelijkse beauty routine!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies