Napapijri

Kids Framing 3 Blu Marine

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Napapijri
Merk kleurnaam Blu Marine
Merk product code NP0A4G4J1761

De Kids Framing 3 pet is perfect voor kinderen die houden van stijl en comfort. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze pet een zachte en ademende pasvorm die de hele dag comfortabel blijft. Het merk Napapijri staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze pet is geen uitzondering.

Met zijn prachtige Blu Marine kleur en unieke ontwerp, zal deze pet zeker opvallen in de menigte. Het merkproductcode NP0A4G4J1761 zorgt ervoor dat je altijd de echte Napapijri-kwaliteit krijgt die je verdient.

Of je nu gaat wandelen, spelen met vrienden of gewoon een dagje uit gaat, deze pet is de perfecte aanvulling op elke outfit. Bestel vandaag nog de Kids Framing 3 pet en geef je kinderen de stijl en comfort die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies