Herschel Supply Co.

The Simpsons Sylas Classics Maggie Simpson

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Maggie Simpson
Merk product code 1167

Ben je een fan van The Simpsons en wil je jouw liefde voor de serie laten zien? Dan zijn de The Simpsons Sylas Classics petten perfect voor jou! Deze petten behoren tot de categorie Petten en zijn speciaal ontworpen voor dames.

Deze petten zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor ze comfortabel en duurzaam zijn. Het materiaal zorgt ervoor dat de petten ademend zijn, waardoor je hoofd koel blijft, zelfs op warme dagen.

Het merk van deze petten is Herschel Supply Co., een bekend en vertrouwd merk in de modewereld. De kleur van deze petten is geïnspireerd op het karakter Maggie Simpson, waardoor ze een unieke en speelse uitstraling hebben.

De productcode van deze petten is 1167, waardoor je ze gemakkelijk kunt vinden en bestellen. Met de The Simpsons Sylas Classics petten maak je een fashion statement en laat je zien dat je een echte fan bent!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies