Herschel Supply Co.

The Simpsons Norman Bart Simpson

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 18 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 12.5 cm
Materiaal Katoen
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Bart Simpson
Merk product code 1223

Maak kennis met The Simpsons Norman, een trendy pet uit de Petten collectie van onze fashion brand e-commerce retailer. Met een breedte van 18 cm, een diepte van 18 cm en een hoogte van 12.5 cm, is deze pet perfect geschikt voor volwassenen. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze pet niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid.

Het merk achter deze geweldige pet is Herschel Supply Co., een bekende naam in de modewereld. De pet is ontworpen in samenwerking met Bart Simpson, wat resulteert in een unieke en opvallende kleurnaam. Met de merkproductcode 1223 weet je zeker dat je een authentiek en kwalitatief product in handen hebt.

Met The Simpsons Norman pet voeg je een vleugje stijl toe aan je outfit. Of je nu een fan bent van The Simpsons of gewoon op zoek bent naar een trendy accessoire, deze pet is een must-have voor elke fashion-forward volwassene. Bestel vandaag nog en maak een statement met jouw eigen Bart Simpson pet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies