Goorin Bros

The White Tiger Multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Polyester
Merk Goorin Bros
Merk kleurnaam Multi
Merk product code 101-392

De White Tiger pet van Goorin Bros is een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar een unieke en stijlvolle toevoeging aan hun garderobe. Gemaakt van hoogwaardig polyester, is deze pet duurzaam en comfortabel om te dragen.

Het merk Goorin Bros staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze pet is geen uitzondering. Met een kleurenpalet dat varieert van zwart tot wit en alles daartussenin, is de White Tiger pet een veelzijdig stuk dat bij elke outfit past.

Deze pet heeft een merkproductcode van 101-392, wat betekent dat het een authentiek Goorin Bros-product is. Met de merknaam en kleurnaam 'Multi' op de pet, is het duidelijk dat dit een uniek en exclusief item is dat je niet overal zult vinden.

Kortom, als je op zoek bent naar een stijlvolle en opvallende pet die je outfit compleet maakt, dan is de White Tiger pet van Goorin Bros de perfecte keuze voor jou.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies