Goorin Bros

The Frenchie Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Polyester
Merk Goorin Bros
Merk kleurnaam Black
Merk product code 101-442

De Frenchie is een stijlvolle pet die perfect is voor volwassenen. Het materiaal van deze pet is gemaakt van hoogwaardig polyester, waardoor het duurzaam en comfortabel is om te dragen. Het merk achter deze pet is Goorin Bros, een bekende naam in de modewereld. De kleur van deze pet is zwart, wat het een tijdloze uitstraling geeft.

De Frenchie is een must-have accessoire voor iedereen die op zoek is naar een pet van hoge kwaliteit. Het merk Goorin Bros staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en deze pet is daar geen uitzondering op. De pet is voorzien van het merkproductcode 101-442, wat aangeeft dat het een authentiek product is van Goorin Bros.

De Frenchie is niet alleen een stijlvolle pet, maar ook een praktische. Het polyester materiaal maakt het gemakkelijk om schoon te maken en te onderhouden, waardoor het een ideale keuze is voor dagelijks gebruik. Of je nu gaat wandelen, winkelen of gewoon een dagje uit gaat, deze pet zal je altijd goed van dienst zijn.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies