Deus

Sunflare Trucker Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Polyester
Merk Deus
Merk kleurnaam Olive
Merk product code DMP237779

De Sunflare Trucker pet is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar een trendy accessoire. Gemaakt van hoogwaardig polyester, is deze pet duurzaam en comfortabel om te dragen. Het merk Deus staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze pet is daar geen uitzondering op.

De Olive kleur van deze pet is een subtiele maar toch opvallende keuze die perfect past bij elke outfit. Of je nu gaat voor een casual look of een meer formele stijl, deze pet voegt een vleugje coolness toe aan je outfit.

Met de productcode DMP237779 weet je zeker dat je een authentiek Deus-product in handen hebt. Deze pet is niet alleen een mode-accessoire, maar ook een statement van jouw stijl en persoonlijkheid.

Voeg de Sunflare Trucker pet toe aan je collectie en maak een statement met jouw stijl. Bestel nu en geniet van de hoogwaardige kwaliteit en stijl van Deus.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies