Calvin Klein

Sculpted Hero Bucket Hat Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Organisch katoen
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Black
Merk product code K60K609804

Op zoek naar een trendy accessoire dat je outfit naar een hoger niveau tilt? Dan is de Sculpted Hero Bucket Hat van Calvin Klein de perfecte keuze voor jou. Deze hoed is speciaal ontworpen voor dames die houden van stijl en comfort.

Gemaakt van organisch katoen, voelt deze hoed niet alleen zacht aan op je hoofd, maar is het ook een duurzame keuze. Het materiaal is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat de hoed lang meegaat.

Met het Calvin Klein merklogo in het zwart op de hoed, straal je stijl en klasse uit. De zwarte kleur past bij elke outfit en geeft een moderne uitstraling.

Deze Sculpted Hero Bucket Hat heeft de productcode K60K609804, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Calvin Klein staat bekend om zijn kwaliteit en deze hoed is daar geen uitzondering op.

Voeg een vleugje elegantie toe aan je look met de Sculpted Hero Bucket Hat van Calvin Klein. Bestel nu en maak een statement met je stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies