BARTS

Orohena Hat Denim

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Barts
Merk kleurnaam Denim
Merk product code 5674438

De Orohena Hoed van Barts is de perfecte keuze voor kinderen die op zoek zijn naar een stijlvolle en comfortabele hoed. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze hoed een zachte en ademende pasvorm die ideaal is voor warme zomerdagen.

Met het merk Barts weet je dat je kwaliteit krijgt. De Orohena Hoed is geen uitzondering. Het denim kleurenschema geeft deze hoed een trendy en casual uitstraling die perfect past bij elke outfit. De merkproductcode 5674438 zorgt ervoor dat je precies weet welke hoed je hebt gekocht.

Of je nu naar het strand gaat of gewoon een dagje buiten bent, de Orohena Hoed van Barts is een must-have accessoire voor kinderen die er cool en comfortabel uit willen zien. Bestel vandaag nog en voeg deze stijlvolle hoed toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies