BARTS

Lune Buckethat white

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Katoen
Merk Barts
Merk kleurnaam white

De Lune Buckethat is een prachtige hoed voor baby's die gemaakt is van hoogwaardig katoen. Het materiaal voelt zacht aan op de huid van uw kleintje en zorgt voor een comfortabele pasvorm. Deze hoed is ontworpen door het gerenommeerde merk Barts, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap.

De Lune Buckethat is verkrijgbaar in de kleur wit, die perfect past bij elke outfit. Het merk Barts heeft deze hoed ontworpen met oog voor detail en stijl, waardoor uw baby er altijd modieus uitziet. Of het nu gaat om een dagje op het strand of een wandeling in het park, deze hoed is de perfecte accessoire voor uw kleintje.

De Lune Buckethat is speciaal ontworpen voor baby's en is daarom de ideale hoed voor uw kleintje. Het biedt bescherming tegen de zon en zorgt ervoor dat uw baby er altijd stijlvol uitziet. De hoed is gemakkelijk te dragen en te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor elke ouder.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies