Warmbat

Mitten Women Goat Chestnut

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Merk Warmbat
Merk kleurnaam Chestnut
Merk product code MTN309099

Ben je op zoek naar stijlvolle en comfortabele handschoenen? Dan is de Mitten Women Goat van Warmbat de perfecte keuze voor jou. Deze handschoenen zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal. Met het merk Warmbat weet je dat je kiest voor kwaliteit en duurzaamheid.

De Mitten Women Goat handschoenen zijn verkrijgbaar in de prachtige kleur Chestnut, wat zorgt voor een elegante uitstraling. De merkproductcode MTN309099 garandeert dat je een authentiek Warmbat-product ontvangt.

Met de Mitten Women Goat handschoenen ben je niet alleen beschermd tegen de kou, maar zie je er ook nog eens modieus uit. Bestel vandaag nog jouw paar en geniet van het comfort en de stijl die deze handschoenen te bieden hebben.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies