Warmbat

Gloves Leather Port

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Merk Warmbat
Merk kleurnaam Port
Merk product code GLO302067

Ben je op zoek naar stijlvolle en comfortabele handschoenen? Dan zijn deze leren handschoenen van Warmbat perfect voor jou! Deze handschoenen zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig leer. Met het merk Warmbat weet je dat je kwaliteit in handen hebt.

Deze handschoenen hebben een prachtige kleur genaamd "Port" en zijn voorzien van het merkproductcode "GLO302067". Met deze handschoenen voeg je niet alleen een vleugje elegantie toe aan je outfit, maar houd je ook je handen lekker warm tijdens koude dagen.

Of je nu een avondje uit gaat of gewoon een dagelijkse accessoire nodig hebt, deze leren handschoenen zijn een must-have voor elke fashionista. Bestel ze vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en comfort!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies