UGG

Shorty Glove W/ Leather Trim black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Wol
Merk UGG
Merk kleurnaam black
Merk product code 17367

Ben je op zoek naar een paar stijlvolle handschoenen die perfect passen bij je winteroutfits? Dan zijn de Shorty Glove W/ Leather Trim van UGG echt iets voor jou! Deze handschoenen zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardige wol. Met het merk UGG weet je dat je kwaliteit en comfort kunt verwachten.

Deze handschoenen hebben een tijdloos ontwerp met een leren afwerking, waardoor ze een vleugje elegantie toevoegen aan elke look. De zwarte kleur geeft ze een klassieke uitstraling die moeiteloos te combineren is met al je favoriete winterkleding. Of je nu een formele gelegenheid hebt of gewoon een dagje wilt genieten van de kou, deze handschoenen zullen je handen warm en stijlvol houden.

Met de merkproductcode 17367 weet je zeker dat je een authentiek paar UGG-handschoenen krijgt. UGG staat bekend om hun vakmanschap en aandacht voor detail, en deze handschoenen zijn daar geen uitzondering op. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en je seizoen na seizoen warm te houden.

Wacht niet langer en voeg deze Shorty Glove W/ Leather Trim handschoenen van UGG toe aan je wintergarderobe. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook modieus en zullen je handen beschermen tegen de kou terwijl je er geweldig uitziet. Bestel ze vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en comfort!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies