UGG

Seamed Tech Glove Chestnut

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Sheepskin
Merk UGG
Merk kleurnaam Chestnut
Merk product code 17371
Waterdichtheid Waterafstotend

De Seamed Tech Glove is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en functionele handschoenen. Deze handschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant is gevoerd met zacht sheepskin materiaal, waardoor je handen heerlijk warm blijven, zelfs op koude winterdagen.

Deze handschoenen zijn ontworpen door het bekende merk UGG, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze handschoenen is Chestnut, een prachtige warme tint die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De productcode van deze handschoenen is 17371, waardoor je precies kunt vinden wat je zoekt.

Naast stijlvol en comfortabel, zijn deze handschoenen ook waterafstotend. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over regen of sneeuw, want deze handschoenen houden je handen droog en beschermd. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een wintersportvakantie plant, deze handschoenen zijn de perfecte keuze.

Met de Seamed Tech Glove van UGG ben je verzekerd van kwaliteit, stijl en functionaliteit. Bestel vandaag nog en geniet van warme en modieuze handen tijdens de koude wintermaanden!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies