UGG

K Faux Fur Mitten Nimbus

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Imitatiebont
Merk UGG
Merk kleurnaam Nimbus
Merk product code 21699

De K Faux Fur Mitten is een fantastische aanvulling op onze collectie Handschoenen voor kinderen. Deze handschoenen zijn gemaakt van imitatiebont en zijn van het merk UGG. De kleur van deze handschoenen is Nimbus en de productcode van het merk is 21699.

Deze handschoenen zijn perfect voor kinderen die op zoek zijn naar een warme en comfortabele optie voor de winter. Het imitatiebont zorgt voor een zachte en pluizige textuur die heerlijk aanvoelt op de huid. De handschoenen zijn ook zeer duurzaam en gaan lang mee, waardoor ze een geweldige investering zijn voor ouders die op zoek zijn naar kwaliteit.

UGG is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en deze handschoenen zijn geen uitzondering. De Nimbus-kleur is trendy en stijlvol, waardoor deze handschoenen een geweldige keuze zijn voor kinderen die er graag goed uitzien. De productcode van het merk zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat u een authentiek product van UGG koopt.

Kortom, als u op zoek bent naar een geweldige optie voor handschoenen voor uw kinderen, dan zijn de K Faux Fur Mittens van UGG een uitstekende keuze. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn duurzaam en zien er geweldig uit. Bestel ze vandaag nog en geef uw kinderen de warmte en stijl die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies