The Little Green Bag

Leather Touchscreen Gloves Dalur Auburn

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam Auburn
Merk product code 201112

Op zoek naar een stijlvolle en functionele accessoire voor de winter? Maak kennis met de Leather Touchscreen Gloves Dalur van The Little Green Bag. Deze handschoenen zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden een perfecte combinatie van elegantie en praktisch gebruik.

Gemaakt van hoogwaardig leer, voelen deze handschoenen heerlijk zacht aan en bieden ze een uitstekende warmte-isolatie. Of je nu een wandeling maakt in de stad of je dagelijkse bezigheden uitvoert, deze handschoenen houden je handen comfortabel en beschermd tegen de kou.

Wat deze handschoenen echt bijzonder maakt, is het touchscreen-functie. Dankzij de geavanceerde technologie kun je je smartphone of tablet bedienen zonder je handschoenen uit te hoeven trekken. Geen gedoe meer met koude handen tijdens het beantwoorden van berichten of het scrollen door je favoriete apps.

The Little Green Bag staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze handschoenen zijn daar geen uitzondering op. Met de prachtige kleur "Auburn" voegen ze een vleugje luxe toe aan je winteroutfit. De merkproductcode "201112" zorgt ervoor dat je altijd het juiste item kunt vinden.

Kortom, de Leather Touchscreen Gloves Dalur zijn de perfecte keuze voor dames die op zoek zijn naar zowel stijl als functionaliteit. Bestel ze vandaag nog en geniet van warme handen en moeiteloze touchscreen-bediening!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies