Liu Jo

Guanto Con Applicazioni Cammello

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Merk Liu Jo
Merk kleurnaam Cammello
Merk product code 3F2039E0002

Ben je op zoek naar stijlvolle handschoenen die perfect passen bij jouw outfit? Dan is de Guanto Con Applicazioni van Liu Jo een absolute must-have! Deze handschoenen zijn speciaal ontworpen voor dames die houden van kwaliteit en elegantie.

De Guanto Con Applicazioni is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en duurzaamheid. Met deze handschoenen kun je de kou trotseren terwijl je er tegelijkertijd modieus uitziet.

Het merk Liu Jo staat bekend om zijn verfijnde ontwerpen en aandacht voor detail. De Guanto Con Applicazioni is geen uitzondering. Met zijn prachtige kleur genaamd "Cammello" en het unieke merkproductcode "3F2039E0002" straalt deze handschoen luxe en klasse uit.

Wacht niet langer en voeg de Guanto Con Applicazioni van Liu Jo toe aan je collectie. Bestel vandaag nog en geniet van stijlvolle warmte tijdens de koudere dagen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies