Cowboysbag

Gloves Rusko Women Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 3187
Stijl Stoer

De Gloves Rusko Women zijn perfect voor stoere dames die op zoek zijn naar een stijlvolle accessoire om hun outfit compleet te maken. Deze handschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig suède, wat zorgt voor een luxe uitstraling en een comfortabele pasvorm.

Het merk Cowboysbag staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze handschoenen zijn daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam "Brown" passen ze perfect bij elke outfit en voegen ze een vleugje elegantie toe.

De Gloves Rusko Women hebben een unieke productcode van 3187, waardoor ze gemakkelijk te vinden zijn in onze collectie. Of je nu een avondje uit gaat of gewoon een dagelijkse look wilt upgraden, deze handschoenen zijn de ideale keuze.

Met hun stoere stijl voegen de Gloves Rusko Women een edgy touch toe aan elke outfit. Of je nu een leren jas draagt of een casual trui, deze handschoenen geven je look net dat beetje extra.

Bestel vandaag nog de Gloves Rusko Women en geniet van de perfecte combinatie van stijl en comfort. Deze handschoenen zijn een must-have voor elke modebewuste vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies