Cowboysbag

Gloves Frampton Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Black
Merk product code 3322

Op zoek naar stijlvolle handschoenen die perfect passen bij jouw outfit? Dan zijn de Gloves Frampton van Cowboysbag een absolute must-have! Deze suède handschoenen zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden een combinatie van comfort en elegantie.

De Gloves Frampton zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, waardoor ze niet alleen zacht aanvoelen, maar ook duurzaam zijn. De zwarte kleur geeft een tijdloze uitstraling aan deze handschoenen, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met verschillende outfits.

Met het merk Cowboysbag weet je dat je kiest voor kwaliteit. De Gloves Frampton zijn geen uitzondering. Met hun uitstekende vakmanschap en oog voor detail, bieden deze handschoenen de perfecte mix van stijl en functionaliteit.

De Gloves Frampton hebben een productcode van 3322, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Of je ze nu draagt tijdens een winterse wandeling of bij een chique gelegenheid, deze handschoenen zullen je handen warm houden en je look compleet maken.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies