Bickley and Mitchell

Gloves black twist

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Wol
Merk BICKLEY AND MITCHELL
Merk kleurnaam black twist
Merk product code 51049-03

Ben je op zoek naar warme en stijlvolle handschoenen voor heren? Dan zijn deze zwarte wollen handschoenen van BICKLEY AND MITCHELL echt iets voor jou. Met hun tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen zorgen ze ervoor dat je handen warm blijven, zelfs tijdens de koudste winterdagen.

Deze handschoenen zijn gemaakt van zachte wol, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn om te dragen, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Het zwarte twist patroon voegt een vleugje elegantie toe aan je winteroutfit, terwijl de merknaam BICKLEY AND MITCHELL staat voor vakmanschap en stijl.

Met de productcode 51049-03 weet je zeker dat je de juiste handschoenen hebt gekozen. Of je nu een casual of formele look wilt creëren, deze handschoenen passen perfect bij elke gelegenheid. Bescherm je handen tegen de kou en voeg een vleugje klasse toe aan je wintergarderobe met deze zwarte wollen handschoenen van BICKLEY AND MITCHELL.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies