BARTS

Yuka Gloves Light Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Merk Barts
Merk kleurnaam Light Brown
Merk product code 6108

Op zoek naar een paar stijlvolle handschoenen die perfect passen bij jouw winteroutfit? Maak kennis met de Yuka Gloves van Barts, een must-have accessoire voor dames. Gemaakt van hoogwaardig polyester, bieden deze handschoenen niet alleen warmte en comfort, maar ook een trendy uitstraling.

De Yuka Gloves zijn ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Het merk Barts staat bekend om zijn vakmanschap en deze handschoenen zijn daar geen uitzondering op. Met hun lichtbruine kleur voegen ze een vleugje elegantie toe aan elke outfit.

Deze handschoenen zijn perfect voor dagelijks gebruik en passen bij elke gelegenheid. Of je nu een winterwandeling maakt of een dagje gaat shoppen, de Yuka Gloves houden je handen warm en zien er geweldig uit.

Met de productcode 6108 zijn de Yuka Gloves gemakkelijk te vinden en te bestellen. Wacht niet langer en voeg deze trendy handschoenen toe aan je collectie. Bestel vandaag nog en geniet van stijlvolle warmte met de Yuka Gloves van Barts.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies