BARTS

Shae Mitts Cream

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Acryl
Merk Barts
Merk kleurnaam Cream
Merk product code 6161

De Shae Mitts van Barts zijn de perfecte handschoenen voor kinderen. Gemaakt van hoogwaardig acryl, bieden deze handschoenen warmte en comfort tijdens de koudere dagen. Het merk Barts staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze handschoenen zijn daar geen uitzondering op.

De Shae Mitts zijn verkrijgbaar in de kleur Cream, wat een tijdloze en veelzijdige kleur is die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De merkproductcode 6161 zorgt ervoor dat u precies weet welk product u bestelt en dat u erop kunt vertrouwen dat u de echte Shae Mitts van Barts ontvangt.

Als u op zoek bent naar handschoenen die zowel functioneel als stijlvol zijn, dan zijn de Shae Mitts van Barts de perfecte keuze voor uw kind. Bestel ze vandaag nog en zorg ervoor dat uw kind warm en comfortabel blijft tijdens de koudere dagen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies