Trixie

Pencil case rectangular Mr. Polar Bear Groen

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 12 cm
Materiaal Katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Groen
Merk product code 76-202
Woonruimte Kantoor

Ben je op zoek naar een schattig etui voor je kind? Dan is de Pencil case rectangular Mr. Polar Bear perfect voor jou! Dit etui heeft een rechthoekige vorm en is gemaakt van zacht katoen. Met een breedte van 20 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 12 cm biedt dit etui voldoende ruimte voor al je potloden en pennen. Het groene ontwerp met de schattige Mr. Polar Bear-print zal zeker de aandacht trekken van je kleintje.

Dit etui is speciaal ontworpen voor kinderen en is ideaal voor gebruik op school of thuis. Het is van het merk Trixie, bekend om zijn hoogwaardige producten. Met de merkproductcode 76-202 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Of je nu op zoek bent naar een etui voor op kantoor of voor in de woonruimte, dit etui past perfect bij elke omgeving.

Wacht niet langer en geef je kind een geweldig etui waar ze dol op zullen zijn. Bestel vandaag nog de Pencil case rectangular Mr. Polar Bear van Trixie en laat je kleintje zijn of haar creativiteit de vrije loop laten!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies