Trixie

Etui Mrs. Rabbit Roze

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 4.5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 6.5 cm
Materiaal Katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Roze
Merk product code 77-217
Serie Mrs Rabbit
Type sluiting Ritssluiting
Volume 0.6 l
Woonruimte Kantoor

Op zoek naar een schattig etui voor kinderen? Dan is de Etui Mrs. Rabbit van Trixie perfect voor jou! Met zijn afmetingen van 23 cm breed, 4.5 cm diep en 6.5 cm hoog, biedt dit etui voldoende ruimte voor al je schrijfwaren. Gemaakt van hoogwaardig katoen, voelt het etui zacht en duurzaam aan. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen blijven.

De Etui Mrs. Rabbit maakt deel uit van de populaire Mrs Rabbit serie van Trixie. Met zijn schattige roze kleur en het opvallende merkproductcode 77-217, is dit etui een echte eyecatcher. Of je nu naar school gaat of naar kantoor, dit etui past perfect bij elke woonruimte. Met een volume van 0.6 liter biedt het voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Wacht niet langer en voeg de Etui Mrs. Rabbit van Trixie toe aan je collectie! Bestel nu en geniet van de praktische en stijlvolle eigenschappen van dit geweldige etui.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies