Trixie

Etui Mrs. Flamingo Roze

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 4.5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 6.5 cm
Materiaal Katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Roze
Merk product code 77-218
Serie Mrs Flamingo
Type sluiting Ritssluiting
Volume 0.6 l
Woonruimte Kantoor

Ben je op zoek naar een schattig etui voor je kind? Dan is de Etui Mrs. Flamingo van Trixie perfect voor jou! Dit etui behoort tot de categorie Etuis en heeft een breedte van 23 cm, een diepte van 4.5 cm en een hoogte van 6.5 cm. Het is gemaakt van zacht katoen en heeft een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. De Etui Mrs. Flamingo heeft een inhoud van 0.6 liter, genoeg ruimte voor al je potloden, pennen en andere schrijfbenodigdheden. Of je nu naar school gaat of thuis aan het tekenen bent, dit etui is perfect voor elke gelegenheid. De roze kleur en het schattige flamingo ontwerp maken dit etui extra speciaal. Bestel nu de Etui Mrs. Flamingo en geef je kind een stijlvolle en praktische accessoire!

De Etui Mrs. Flamingo behoort tot de serie Mrs Flamingo van het merk Trixie. Met de merkproductcode 77-218 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Dit etui is speciaal ontworpen voor kinderen en is ideaal voor gebruik op kantoor of in andere woonruimtes. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om mee te nemen in je tas of rugzak. Of je nu een fan bent van flamingo's of gewoon op zoek bent naar een schattig en praktisch etui, de Etui Mrs. Flamingo is de perfecte keuze!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies