Rains

Wash Bag Small Sand

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 13 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Sand
Merk product code 15580
Opberg opties 1 open binnenvak
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3 l

De Wash Bag Small van Rains is een praktische en stijlvolle etui voor volwassenen. Met een breedte van 21 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 13 cm biedt deze etui voldoende ruimte voor al je benodigdheden. De etui is gemaakt van duurzaam polyester en heeft een zwarte kleur hardware, wat zorgt voor een moderne uitstraling.

Deze Wash Bag Small heeft een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Het heeft ook een open binnenvak, waardoor je gemakkelijk je spullen kunt organiseren. Met een volume van 3 liter is er genoeg ruimte voor al je toiletartikelen en andere benodigdheden.

Het merk Rains staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. Deze Wash Bag Small is geen uitzondering. Met de merk kleurnaam "Sand" en de product code 15580, is deze etui een echte eyecatcher. Of je nu op reis gaat of gewoon je spullen georganiseerd wilt houden, deze Wash Bag Small is de perfecte keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies