nuuroo

Oliver Pencilhouse Mouse Rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 8.5 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 7.5 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Nuuroo
Merk kleurnaam Rose
Merk product code NU107
Serie Mouse
Type sluiting Ritssluiting
Woonruimte Kantoor

Maak kennis met de Oliver Pencilhouse Mouse, een trendy etui voor kinderen van het merk Nuuroo. Met een breedte van 21 cm, een diepte van 8.5 cm en een hoogte van 7.5 cm biedt dit etui voldoende ruimte voor al hun potloden en pennen. Het etui is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu.

De Oliver Pencilhouse Mouse is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor de inhoud veilig opgeborgen blijft. De kleur hardware is zwart, wat zorgt voor een stoere uitstraling. De kleur van het etui zelf is roze, wat perfect past bij de jonge doelgroep. Met de merkproductcode NU107 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Dit etui uit de Mouse serie is niet alleen geschikt voor school, maar ook voor op kantoor. Het biedt een stijlvolle en praktische oplossing om al je schrijfwaren georganiseerd te houden. Met de Oliver Pencilhouse Mouse wordt het een feestje om je potloden en pennen mee te nemen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies