Kipling

Gitroy Fun Ocean Prt

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 10 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal 100% Gerecycled polyester
Materiaal binnenkant Gerecycled polyester
Merk Kipling
Merk kleurnaam Fun Ocean Prt
Merk product code KPKI3560W92
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting
Patroon Golven
Stijl Casual
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1 l

Maak kennis met Gitroy, het perfecte etui voor kinderen. Met een breedte van 23 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 10 cm biedt dit etui voldoende ruimte voor al hun benodigdheden. Gemaakt van 100% gerecycled polyester, is Gitroy niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Het materiaal aan de binnenkant is ook gemaakt van gerecycled polyester, waardoor dit etui een milieuvriendelijke keuze is.

Gitroy is ontworpen door het bekende merk Kipling en heeft de kleurnaam "Fun Ocean Prt". De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het casual ontwerp. Met golven als patroon is dit etui zowel speels als trendy.

Dit etui is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor de inhoud veilig opgeborgen blijft. Daarnaast heeft Gitroy twee buitenvakken met ritssluiting, waardoor er extra opbergmogelijkheden zijn. Met een volume van 1 liter is dit etui compact en gemakkelijk mee te nemen.

Gitroy is niet alleen een praktisch accessoire, maar ook een statement voor duurzaamheid. Gemaakt van gerecycled materiaal en ontworpen met oog voor detail, is dit etui een must-have voor modebewuste kinderen. Bestel Gitroy vandaag nog en geef hun schooloutfit een trendy touch!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies