Kipling

Gitroy True Blue Tonal

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 10 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam True Blue Tonal
Merk product code KPK135644DX1
Opberg opties 1 open binnenvak
Serie Gitroy
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1 l
Woonruimte Kantoor

Ben je op zoek naar een stijlvolle etui voor je kinderen? Dan is de Gitroy etui van Kipling de perfecte keuze! Met een breedte van 23 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 10 cm biedt deze etui voldoende ruimte voor al hun schoolbenodigdheden. De etui is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal en heeft een zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een moderne uitstraling.

De Gitroy etui is onderdeel van de populaire serie van Kipling en heeft een unieke kleurnaam genaamd "True Blue Tonal". Met de ritssluiting kun je de etui gemakkelijk openen en sluiten, terwijl het 1 liter volume ervoor zorgt dat er genoeg ruimte is voor pennen, potloden en andere kleine spullen. Daarnaast heeft de etui 1 open binnenvak, waardoor je de spullen georganiseerd kunt houden.

Of het nu voor school of kantoor is, de Gitroy etui is de ideale metgezel voor kinderen. Met zijn trendy design en praktische opbergopties is deze etui een must-have accessoire. Bestel nu de Gitroy etui van Kipling en geef je kinderen een stijlvolle en functionele etui waar ze dol op zullen zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies