Kipling

Gitroy True Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam True Pink
Merk product code KPK1356409F
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting
Serie Gitroy
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle etui die perfect is voor volwassenen? Dan is de Gitroy etui van Kipling precies wat je nodig hebt. Met zijn afmetingen van 23 cm breed, 7 cm diep en 10 cm hoog, biedt deze etui voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het polyamide materiaal zorgt voor duurzaamheid en de zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe.

De Gitroy etui is onderdeel van de populaire serie van Kipling en heeft een handige ritssluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Met 2 buitenvakken met ritssluiting heb je extra opbergmogelijkheden voor kleine items. De etui heeft een inhoud van 1 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je essentials.

De Gitroy etui is verkrijgbaar in de kleur True Pink, wat een trendy en opvallende keuze is. De merknaam Kipling staat garant voor kwaliteit en stijl, dus je kunt er zeker van zijn dat je een hoogwaardig product krijgt. Met de merkproductcode KPK1356409F kun je gemakkelijk de juiste etui vinden.

Of je nu naar school gaat, naar je werk of gewoon onderweg bent, de Gitroy etui van Kipling is de perfecte metgezel. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje stijl toe aan je dagelijkse routine!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Speciale prijs 79,96 Normale prijs 99,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies