Kipling

Gitroy Marine Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Marine Navy
Merk product code KPKI666658C1
Opberg opties 1 open binnenvak
Serie Gitroy
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle etui die perfect is voor volwassenen? Dan is de Gitroy etui van Kipling precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 23 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 10 cm biedt deze etui voldoende ruimte voor al je benodigdheden. De zilverkleurige hardware geeft een moderne touch aan het geheel.

De Gitroy etui is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Het marine navy kleurenschema van Kipling voegt een vleugje elegantie toe aan deze praktische accessoire. Met de ritssluiting kun je je spullen veilig opbergen en gemakkelijk terugvinden.

Deze etui uit de Gitroy serie van Kipling biedt ook handige opbergopties. Met één open binnenvak kun je je spullen georganiseerd houden en snel vinden wat je nodig hebt. Met een volume van 1 liter is deze etui compact genoeg om in je tas mee te nemen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentiële items.

Met de Gitroy etui van Kipling ben je altijd goed georganiseerd en stijlvol onderweg. Bestel vandaag nog en geniet van de praktische en trendy eigenschappen van deze etui!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies