Kipling

100 Pens Bridal Rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 15 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Bridal Rose
Merk product code KPK0940546Y1
Opberg opties 1 open binnenvak
Serie 100 Pens
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1.5 l
Woonruimte Kantoor

De 100 Pens etui van Kipling is perfect voor kinderen die hun pennen en potloden georganiseerd willen houden. Met een breedte van 21 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 15 cm biedt deze etui voldoende ruimte voor al hun schrijfgerei. De etui is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal en heeft een zilverkleurige ritssluiting voor een stijlvolle uitstraling.

De 100 Pens etui is onderdeel van de Bridal Rose serie van Kipling. Met de opvallende merk kleurnaam en product code, KPK0940546Y1, laat deze etui zien dat stijl en functionaliteit hand in hand gaan. Het heeft ook een handig open binnenvak voor extra opbergmogelijkheden.

Met een volume van 1.5 liter is deze etui ideaal voor gebruik op kantoor of in andere woonruimtes. Het biedt genoeg ruimte voor al je schrijfbenodigdheden, zodat je altijd alles bij de hand hebt. De 100 Pens etui van Kipling is een must-have accessoire voor elke modebewuste kind.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies