JanSport

Medium Accessory Pouch Red Tape

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 4.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 12 cm
Materiaal Polyester
Merk JanSport
Merk kleurnaam Red Tape
Merk product code EK0A5BAF
Woonruimte Kantoor

Op zoek naar een handige accessoire voor volwassenen? Dan is de Medium Accessory Pouch van JanSport precies wat je nodig hebt. Deze etui is perfect voor op kantoor en biedt voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Met een breedte van 22 cm, een diepte van 4.5 cm en een hoogte van 12 cm, is deze etui compact en toch ruim genoeg om al je essentials in op te bergen.

Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze etui niet alleen stijlvol maar ook van hoge kwaliteit. Het merk JanSport staat bekend om zijn betrouwbare producten en de Medium Accessory Pouch is daar geen uitzondering op. Met de merkkleurnaam "Red Tape" voegt deze etui ook nog een vleugje kleur toe aan je dagelijkse kantooroutfit.

Met de merkproductcode "EK0A5BAF" weet je zeker dat je een authentiek product van JanSport in handen hebt. Deze etui is ontworpen met het oog op functionaliteit en stijl, waardoor het de perfecte aanvulling is op je accessoirecollectie. Of je nu pennen, potloden, make-up of andere kleine items wilt opbergen, deze etui biedt voldoende ruimte en zorgt ervoor dat je georganiseerd blijft.

Wacht niet langer en voeg de Medium Accessory Pouch van JanSport toe aan je winkelmandje. Met zijn praktische formaat, duurzaam materiaal en stijlvolle design, is deze etui een must-have voor elke volwassene. Bestel nu en geniet van een georganiseerd en trendy leven op kantoor!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies