JanSport

Basic Accessory Pouch Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 9 cm
Materiaal Polyester
Merk JanSport
Merk kleurnaam Navy
Merk product code EK0A5BAE
Woonruimte Kantoor

De Basic Accessory Pouch van JanSport is een must-have etui voor volwassenen. Met een breedte van 21 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 9 cm, biedt deze etui voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze etui perfect voor dagelijks gebruik op kantoor of onderweg.

De Basic Accessory Pouch is ontworpen in een stijlvolle navy kleur, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling. Het merk JanSport staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en deze etui is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode EK0A5BAE ben je verzekerd van een authentiek product van JanSport.

Of je nu pennen, make-up, sleutels of andere kleine items wilt opbergen, deze etui biedt de perfecte oplossing. Met zijn compacte formaat past hij gemakkelijk in je tas of broekzak, zodat je altijd georganiseerd blijft. Bestel vandaag nog de Basic Accessory Pouch en voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan je dagelijkse leven!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies