Herschel Supply Co.

Settlement Case Night Sky Animals

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20.3 cm
Diepte 6.4 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 7 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Night Sky Animals
Merk product code 10071
Type sluiting Ritssluiting
Woonruimte Kantoor

Op zoek naar een handige en stijlvolle etui? Dan is de Settlement Case van Herschel Supply Co. precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 20.3 cm, een diepte van 6.4 cm en een hoogte van 7 cm biedt deze etui voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu een professional bent of gewoon op zoek bent naar een praktische oplossing voor je kantoor, deze etui is geschikt voor volwassenen en past perfect bij elke woonruimte.

Wat deze etui echt bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled polyester als materiaal. Herschel Supply Co. staat bekend om hun duurzame producten en deze etui is daar geen uitzondering op. Het gerecyclede materiaal zorgt niet alleen voor een milieuvriendelijke keuze, maar geeft ook een unieke uitstraling aan de etui.

De Settlement Case is voorzien van een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. De kleur hardware is zwart, wat zorgt voor een stoere en moderne uitstraling. Daarnaast heeft deze etui de merk kleurnaam "Night Sky Animals", wat een speels en opvallend element toevoegt aan het ontwerp.

Met de merk product code 10071 weet je zeker dat je een authentiek product van Herschel Supply Co. in handen hebt. Deze gerenommeerde merknaam staat garant voor kwaliteit en stijl.

Wacht niet langer en voeg deze Settlement Case toe aan je collectie. Of je nu op zoek bent naar een praktische etui voor je kantoorbenodigdheden of gewoon een trendy accessoire wilt, deze etui voldoet aan al je wensen. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies