Herschel Supply Co.

Kids Pop Quiz Lunch Box Tug Boats

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 9.5 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 19.7 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Tug Boats
Merk product code 10227
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting

De Kids Pop Quiz Lunch Box is de perfecte broodtrommel voor kinderen. Met een breedte van 26 cm, een diepte van 9.5 cm en een hoogte van 19.7 cm biedt deze lunchbox voldoende ruimte voor al het lekkers dat je kind mee wil nemen naar school.

Gemaakt van gerecycled polyester, is deze lunchbox niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Het materiaal is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat de lunchbox lang meegaat. Daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu.

De Kids Pop Quiz Lunch Box is ontworpen door het bekende merk Herschel Supply Co. Het merk staat bekend om zijn kwalitatieve producten en trendy ontwerpen. De lunchbox heeft de kleurnaam "Tug Boats" en de productcode is 10227.

Deze lunchbox heeft een zwarte ritssluiting en biedt opbergmogelijkheden in de vorm van een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kunnen kleine spulletjes veilig worden opgeborgen.

Met de Kids Pop Quiz Lunch Box kan je kind in stijl genieten van een heerlijke lunch. Bestel deze trendy broodtrommel vandaag nog en maak de lunchpauze van je kind extra speciaal!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies