Fjallraven

Kanken Pen Case black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 7.5 cm
Materiaal G1000
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam black
Merk product code F23783
Serie Kanken
Type sluiting Ritssluiting
Woonruimte Kantoor

Op zoek naar een praktisch en stijlvol etui om je pennen en potloden georganiseerd te houden? Dan is de Kanken Pen Case van Fjallraven perfect voor jou. Dit etui behoort tot de categorie Etuis en is speciaal ontworpen voor volwassenen. Met een breedte van 18 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 7.5 cm biedt dit etui voldoende ruimte voor al je schrijfgerei.

De Kanken Pen Case is gemaakt van duurzaam G1000 materiaal, wat ervoor zorgt dat het etui lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Het etui is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je je pennen en potloden veilig kunt opbergen en gemakkelijk kunt terugvinden. De zwarte kleur geeft het etui een tijdloze uitstraling, passend bij elke stijl.

Als onderdeel van de Kanken serie van Fjallraven is dit etui niet alleen functioneel, maar ook trendy. Of je nu naar kantoor gaat of onderweg bent, dit etui is de perfecte metgezel om je schrijfgerei georganiseerd te houden. Bestel nu de Kanken Pen Case en geniet van een geordende en stijlvolle werkruimte.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies