Eastpak

Oval Xl Single Ultra Marine

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 6 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Ultra Marine
Merk product code EK00034A
Type sluiting Ritssluiting
Woonruimte Kantoor

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle etui? Dan is de Oval Xl Single van Eastpak precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 22 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 6 cm biedt deze etui voldoende ruimte voor al je schrijfwaren en andere benodigdheden. Het zwarte hardware en de ritssluiting zorgen voor een moderne uitstraling.

De Oval Xl Single is gemaakt van duurzaam nylon materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Het merk Eastpak staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en deze etui is daar geen uitzondering op. De kleur van de etui is Ultra Marine, wat zorgt voor een frisse en opvallende look.

Of je nu een student bent die zijn schoolspullen georganiseerd wil houden, of een professional die een handige opbergoplossing voor op kantoor zoekt, de Oval Xl Single is de perfecte keuze. Met zijn ruime interieur en handige ritssluiting kun je gemakkelijk al je benodigdheden veilig opbergen. Deze etui is speciaal ontworpen voor volwassenen en past perfect bij elke stijl.

Met de Oval Xl Single van Eastpak hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een geschikte etui. Bestel vandaag nog en geniet van de praktische en stijlvolle opbergoplossing die deze etui biedt. Voeg een vleugje kleur toe aan je kantoorruimte met de Ultra Marine kleur en ervaar het gemak van een hoogwaardige ritssluiting. Mis deze kans niet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies