Eastpak

Double Benchmark Triple Denim

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20.5 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 6 cm
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Triple Denim
Merk product code EK0A5B92
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Benchmark
Type sluiting Ritssluiting
Woonruimte Kantoor

Ben je op zoek naar een praktisch en stijlvol etui? Dan is de Double Benchmark van Eastpak precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 20.5 cm, een diepte van 7.5 cm en een hoogte van 6 cm biedt dit etui voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het is gemaakt van duurzaam nylon materiaal, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.

De Double Benchmark is speciaal ontworpen voor volwassenen en is perfect voor gebruik op kantoor. Het heeft een handige ritssluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast beschikt het etui over 1 buitenvak met ritssluiting, zodat je kleine items gemakkelijk kunt organiseren en snel kunt vinden.

De Triple Denim kleur van dit etui geeft het een trendy en eigentijdse uitstraling. Het is onderdeel van de Benchmark serie van Eastpak en heeft de productcode EK0A5B92. Met dit etui kun je niet alleen georganiseerd blijven, maar ook je persoonlijke stijl laten zien.

Wacht niet langer en voeg de Double Benchmark van Eastpak toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van de praktische opbergmogelijkheden en het modieuze design van dit etui.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies