Eastpak

Benchmark Solid Etui black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20.5 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 6 cm
Materiaal Canvas
Merk Eastpak
Merk kleurnaam black
Merk product code EK000372
Serie Benchmark
Type sluiting Ritssluiting
Woonruimte Kantoor

Ben je op zoek naar een praktisch en stijlvol etui? Dan is de Benchmark Solid Etui van Eastpak perfect voor jou. Dit etui behoort tot de categorie Etuis en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 20.5 cm, een diepte van 7.5 cm en een hoogte van 6 cm biedt dit etui voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Het etui is gemaakt van duurzaam canvas materiaal, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. De zwarte kleur geeft het etui een tijdloze uitstraling die perfect past bij elke outfit. Met de ritssluiting kun je je spullen veilig opbergen en gemakkelijk terugvinden wanneer je ze nodig hebt.

De Benchmark Solid Etui is onderdeel van de Benchmark serie van Eastpak. Dit merk staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en dit etui is daar geen uitzondering op. Of je nu naar kantoor gaat of onderweg bent, dit etui is de ideale metgezel om al je essentiële items georganiseerd te houden.

Wacht niet langer en voeg de Benchmark Solid Etui van Eastpak toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van de praktische en stijlvolle opbergoplossing die dit etui biedt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies