Eastpak

Benchmark Single Panoramic Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20.5 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 6 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Panoramic Pink
Merk product code EK000372
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle etui? Dan is de Benchmark Single van Eastpak de perfecte keuze voor jou! Deze etui is speciaal ontworpen voor dames en heeft een afmeting van 20.5 cm breed, 7.5 cm diep en 6 cm hoog.

De Benchmark Single is gemaakt van duurzaam polyester materiaal en heeft een ritssluiting, waardoor je al je spullen veilig kunt opbergen. De zwarte kleur van de hardware geeft de etui een stoere uitstraling.

Eastpak is een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De Benchmark Single in de kleur Panoramic Pink is een echte eyecatcher en past perfect bij elke outfit.

Met de merkproductcode EK000372 weet je zeker dat je een origineel en authentiek product in handen hebt. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de Benchmark Single etui en houd al je essentials georganiseerd en binnen handbereik!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies