Eastpak

Benchmark Single Bushy Burgundy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20.5 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 6 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Bushy Burgundy
Merk product code EK000372
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle etui? Dan is de Benchmark Single van Eastpak de perfecte keuze voor jou. Met een breedte van 20.5 cm, een diepte van 7.5 cm en een hoogte van 6 cm biedt deze etui voldoende ruimte voor al je schrijfbenodigdheden.

De Benchmark Single is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een trendy uitstraling. De zwarte kleur hardware geeft een moderne touch aan het geheel. Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze etui niet alleen stijlvol maar ook zeer stevig en geschikt voor dagelijks gebruik.

Met de handige ritssluiting kun je de etui gemakkelijk openen en sluiten, waardoor je snel toegang hebt tot je pennen, potloden en andere benodigdheden. De Bushy Burgundy kleurnaam van Eastpak voegt een vleugje elegantie toe aan deze praktische etui.

De Benchmark Single heeft het merkproduct code EK000372 en is een must-have accessoire voor iedereen die graag georganiseerd en trendy wil zijn. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies