Eastpak

Benchmark Single Army Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20.5 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 6 cm
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Army Olive
Merk product code EK000372
Serie Benchmark
Type sluiting Ritssluiting
Woonruimte Kantoor

De Benchmark Single etui van Eastpak is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle oplossing om hun kantoorbenodigdheden georganiseerd te houden. Met een breedte van 20.5 cm, een diepte van 7.5 cm en een hoogte van 6 cm biedt deze etui voldoende ruimte voor pennen, potloden, gummen en andere kleine items die je nodig hebt tijdens je werkdag.

Gemaakt van duurzaam nylon materiaal, is deze etui ontworpen om lang mee te gaan. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn en niet kwijtraken. De Army Olive kleur geeft een stoere uitstraling aan deze etui, terwijl het Eastpak merk staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Met de Benchmark Single etui hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van je benodigdheden in je tas of op je bureau. Deze etui is speciaal ontworpen voor kantoorruimtes en helpt je om georganiseerd te blijven, zodat je je kunt concentreren op je werk. Voeg deze praktische en trendy etui toe aan je collectie en maak je dagelijkse routine een stuk gemakkelijker.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies