Dakine

School Case Xl Carbon

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 11 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Dakine
Merk kleurnaam Carbon
Merk product code D10001441
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting

De School Case Xl is een ruime etui van Dakine, perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een duurzame en stijlvolle opbergoplossing. Met een breedte van 24 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 11 cm biedt deze etui voldoende ruimte voor al je schrijfwaren en andere benodigdheden.

Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze etui bij aan een duurzamere wereld. Het materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook van hoge kwaliteit en duurzaamheid. De zwarte kleur van de hardware geeft de etui een moderne uitstraling.

De School Case Xl heeft een ritssluiting, waardoor je al je spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast heeft de etui een handig binnenvak met ritssluiting, waardoor je kleine items gescheiden kunt houden en gemakkelijk kunt terugvinden.

Met de merknaam Dakine ben je verzekerd van een product van uitstekende kwaliteit. De kleurnaam van deze etui is Carbon en de productcode is D10001441.

Kortom, de School Case Xl is de ideale etui voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime, duurzame en stijlvolle opbergoplossing. Bestel nu en houd al je schrijfwaren georganiseerd en binnen handbereik!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies