A Beautiful Story

Trust Carnelian GC Glasses Cord Pink Orange Gold colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 74 cm
Doelgroep Dames
Materiaal Glas
Merk A Beautiful Story
Merk kleurnaam Pink Orange Gold colored
Merk product code BL30331
Soort steen Carneool

Ben je op zoek naar een trendy accessoire om je bril een persoonlijke touch te geven? Dan is de Trust Carnelian GC Glasses Cord van A Beautiful Story perfect voor jou! Dit brillenkoord is speciaal ontworpen voor dames en heeft een breedte van 74 cm. Het is gemaakt van hoogwaardig glas en heeft een prachtige carneool steen als eyecatcher.

Met de Trust Carnelian GC Glasses Cord geef je jouw bril een unieke uitstraling. Het merk A Beautiful Story staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleur van dit brillenkoord is een combinatie van roze, oranje en goud, waardoor het een opvallend accessoire is dat perfect past bij elke outfit.

De Trust Carnelian GC Glasses Cord is niet alleen een fashion statement, maar ook een praktisch accessoire. Het zorgt ervoor dat je bril altijd binnen handbereik is en voorkomt dat je hem kwijtraakt. Met de handige productcode BL30331 kun je dit brillenkoord eenvoudig bestellen en snel genieten van een trendy look.

Wacht niet langer en geef je bril een upgrade met de Trust Carnelian GC Glasses Cord van A Beautiful Story. Bestel nu en maak een fashion statement met dit unieke brillenkoord!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies