A Beautiful Story

Midsummer Lapis Lazuli GC Glasses Cord Blue White Silver colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 74 cm
Doelgroep Dames
Materiaal Glas
Merk A Beautiful Story
Merk kleurnaam Blue White Silver colored
Merk product code BL30336
Soort steen Lapis lazuli

Op zoek naar een stijlvolle accessoire om je bril een unieke uitstraling te geven? Dan is de Midsummer Lapis Lazuli GC Brillenkoord perfect voor jou! Met een breedte van 74 cm past dit brillenkoord comfortabel om je nek en zorgt het voor een trendy look.

Dit brillenkoord is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig glas. Het merk achter dit prachtige accessoire is A Beautiful Story, bekend om hun kwaliteit en vakmanschap. De kleurencombinatie van blauw, wit en zilver geeft een elegante en stijlvolle uitstraling.

Met de merkproductcode BL30336 ben je verzekerd van een uniek en authentiek accessoire. De Lapis lazuli steen voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan dit brillenkoord, waardoor het een echte eyecatcher wordt.

Geef je bril een persoonlijke touch en laat je stijl stralen met de Midsummer Lapis Lazuli GC Brillenkoord. Bestel nu en maak een statement met je eyewear!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies