A Beautiful Story

Midsummer Aventurine GC Glasses Cord Green Purple White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 74 cm
Doelgroep Dames
Materiaal Glas
Merk A Beautiful Story
Merk kleurnaam Green Purple White
Merk product code BL30334
Soort steen Aventurien

Op zoek naar een stijlvolle accessoire om je bril een unieke touch te geven? Dan is de Midsummer Aventurine GC Glasses Cord van A Beautiful Story perfect voor jou. Dit brillenkoord is speciaal ontworpen voor dames en heeft een breedte van 74 cm. Het is gemaakt van hoogwaardig glas en is voorzien van een prachtige aventurien steen. Met de merkkleuren groen, paars en wit is dit brillenkoord een echte eyecatcher.

De Midsummer Aventurine GC Glasses Cord is een must-have voor fashion-forward vrouwen die graag hun persoonlijke stijl willen laten zien. Het merk A Beautiful Story staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dit brillenkoord is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode BL30334 ben je verzekerd van een uniek en authentiek accessoire.

Met de Midsummer Aventurine GC Glasses Cord hoef je je geen zorgen te maken dat je bril kwijtraakt. Dit brillenkoord biedt niet alleen een praktische oplossing, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je look. Of je nu een dag op kantoor doorbrengt of een avondje uit gaat, dit brillenkoord is de perfecte aanvulling op elke outfit.

Laat je persoonlijkheid stralen met de Midsummer Aventurine GC Glasses Cord. Bestel vandaag nog en geef je bril een trendy upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies